Nyári táborok

TÁBOROZZ VELÜNK

Nyári táboraink 2024-ben


A táborokba 4-10 éves gyerekeket várunk!

A táborok részletes programja az oldal alján olvasható >>>

 

2024 július 1-5.
KÉZMŰVESEK és HERCEGNŐK tábora

PATTOGÓ – Sport és játék tábor

2024 július 8-12.
KUTYABARÁT – Terápiás kutyás tábor

KISKERTÉSZEK tábora

2024 július 15-19.
LEGO tábor

HERCEGNŐK és SZUPERHŐSÖK tábora

2024 július 22-26.
PATTOGÓ – Sport és játék tábor

ÉLMÉNYFESTÉS, RAJZ és KÉZMŰVES alkotótábor

2024 július 29 – augusztus 2.
VADNYUGATI KALAND tábor

GALAXIS – Amatőr csillagász tábor
ÉLMÉNYFESTÉS, RAJZ és KÉZMŰVES alkotótábor

2024 augusztus 5-9.
LEGO tábor

BARBIE VILÁGA tábor

2024 augusztus 12-16.
KUTYABARÁT – Terápiás kutyás tábor

HERCEGNŐK és SZUPERHŐSÖK tábora

2024 augusztus 21-23, 26-30.
LEGO tábor

ÉLMÉNYFESTÉS, RAJZ és KÉZMŰVES alkotótábor

 

A táborok időpontja:
Hétköznap 8:00-16:00    Ügyelet 7:15-17:00-ig

A táborok díja egységesen  39 000 Ft
Mely tartalmazza a tízórai, az ebéd és az uzsonna költségeit.

Jelentkezni: 10 000 Ft előleg befizetésével lehet!

Újdonság:
Bérlettel is táborozhatsz
A bérleteket  a nyár folyamán az általad választott napokon bármikor felhasználhatod!

5 nap: 39 000 Ft/fő
A bérletet több gyerek is felhasználhatja. Ebben az esetben a résztvevők számának megfelelő napot használsz fel a bérletből. A fel nem használt bérletet az aktuális díjszabás szerint 2020. szeptember 30-ig arányosan beszámítjuk a játszóház más szolgáltatásába (belépő, bérlet, születésnapi zsúr).

A nyári szünetben Játszóházunkba kedvezményes napijegy váltható
A napijeggyel a gyerekek a táborok feltételeivel vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

Naponta 8:00 – 16:00-ig
Háromszori étkezéssel
(Tízórai, ebéd és uzsonna)

9400,- Ft/nap

Étkezés nélkül
Otthonról hozott étellel
6800,- Ft/nap
Otthonról hozott ételeket csak saját felelősségre fogyaszthatnak, ebből eredő esetleges egészségügyi problémákért felelősséget nem vállalunk.

Előzetes bejelentkezés szükséges!
Jelentkezni, előző nap 16:00 óráig lehet.


A jelentkezéshez e-mailben, vagy Facebook oldalunkon messenger üzenetben küldje el az alábbi adatokat, vagy hívjon bennünket telefonon:
Szülő neve, telefonszáma, e-mail címe, a gyermek neve, életkora.
Minden jelentkezést visszaigazolunk.


 

Táboraink részletes programja:

 

KÉZMŰVESEK és HERCEGNŐK tábora
2024 július 1-5.

Táborunkba 4-12 éves Disney hercegnőket szerető gyermekek jelentkezését várjuk. Egy héten át úgy fejlődik kézügyességük, úgy tanulnak játékosan a logikai készségfejlesztő feladatokkal, hogy közben a hercegnők világába csöppennek. Várja őket egy varázslatos mesebirodalom sok babaházzal, hercegnő kastélyokkal, felöltöztethetik a papírból készített babákat népviseletbe, így megismerhetik megcsodálhatják őket, élményt nyújtva a gyermekeknek. Találkozunk egy igazi sminkmesterrel, aki az arcfestés birodalmába is elkalauzol, lesz egy profi frizurakészítő mesterünk is, aki csodálatos hajfonást készít minden gyermek számára. Játékdzsungel jelmezkölcsönzőjében hercegnős ruhákba öltözünk és a hercegnős fotózás sem maradhat el. Megnézzük az Újszentiváni babamúzeumot is és táncóra is lesz! Kézműves foglalkozásainkon: sok csillámmal, flitterrel készítünk csodálatos hercegnős játékeszközöket, süthető gyurmából millefiori ékszereket. Egynapos kirándulásra az Ásotthalmi Majoros tanyára megyünk.
Táborvezető: Bakosné Szöllősi Ágnes óvodapedagógus, tanítónő

 

PATTOGÓ – Sport és játék tábor
2024 július 1-5.

2024 július 22-26.

Pörög, pattog, gurul, repül és még sok más száz dologra képes egy labda. Ezekre a trükkökre szeretnénk benneteket is megtanítani. Ügyesség és készségfejlesztés játékosan. Ez alatt az öt nap alatt, amit velünk töltesz öt labdás sport szabályaival is megismertetünk.  Csapatban és egyénileg is kipróbálhatod magad. A hét végére még a legenergikusabb táborozóink is el kél majd a feltöltődés.

 

KUTYABARÁT – Terápiás kutyás tábor
2024 július 8-12.

2024 augusztus 12-16.

6-12 éves gyerekeket várunk, akik szívesen fedeznék fel az állatok világát. Szeretik a kutyákat, de nincs nekik, vagy akiknek van otthon kutyájuk és még többet szeretnének megtudni a gondozásukról. A táborban terápiás kutyusok lesznek a vendégeink, akikkel együtt tanulunk és játszunk a Játszóház kertjében. Körülnézünk, a kutyusok mellett milyen állatból válhat még az ember legjobb barátjává.
Közreműködő: Keller Zoltán – Hanimec Kutyásterápia és Sport Egyesület

 

KISKERTÉSZEK tábora
2024 július 8-12.

Azokat a gyerekeket várjuk, akik szeretnek a szabadban tevékenykedni, szeretik a virágokat, növényeket. a tábor ideje alatt megismerkedünk a konyhakerti növényekkel, ültetünk virágokat, magvakat. Készítünk mókás fűfejet, kerti dekorációt, díszítünk virágcserepet.
Lesz itt répapucoló verseny, borsó ültetés, zöldségnyomda, ismerkedés a magokkal, kreatív kertészet. A hét utolsó napján gyümölcskoktél és zöldségparti várja a gyerekeket.
A konyha párkányon anya fűszernövényei mellé a saját kis cserepeseidet is kiállíthatod. Sőt növényekből és újrahasznosított anyagokból többféle kreatív munkáddal díszítheted tovább a szobádat.

 

LEGO tábor
2024 július 15-19.

2024 augusztus 5-9.
2024 augusztus 21-23, 26-30.

A LEGO egy örök klasszikus és soha nem lehet megunni. Táborunkban olyan programokkal és feladatokkal készülünk a jelentkező gyerekeknek, amelyben megismerhetik a LEGO eredetét. Készíthetnek saját karaktert. Egyéni és csapatban való feladatok megoldására lesz lehetőségük. Széllel hajtható kishajó, óriás kötélcsúszda vagy lufihajtású autók képében.

 

HERCEGNŐK és SZUPERHŐSÖK tábora
2024 július 15-19.

2024 augusztus 12-16.

Táborunkba 5-12 éves Disney hercegnőket szerető gyermekek jelentkezését várjuk. Naponta sok játékos készségfejlesztő feladatokat oldanak meg, hogy közben a hercegnők világába csöppennek.
Találkozunk egy igazi sminkmesterrel, aki az arcfestés birodalmába is elkalauzol, lesz egy profi frizurakészítő mesterünk is, aki csodálatos hajfonást készít minden gyermek számára.
Tánctanár segítségével több tánclépésekkel ismerkedhetnek meg.
A Játékdzsungel jelmezkölcsönzőjében hercegnős ruhákba öltözünk – csodálatos fotók készülnek majd mindenkiről.
Kézműves foglalkozásainkon: sok csillámmal, flitterrel készítünk csodálatos hercegnős napellenző sapit, koronát, kézi tükröt, képkeretet, süthető gyurmából millefiori ékszereket.

A szuperhősök tábora azokat a kisfiúkat várja, akik bátrak, szeretik a kihívásokat és szívesen bújnak egy-egy kedvenc hősük bőrébe. Minden nap más-más szuperhőshöz kapcsolódó játékra kerül sor, ahol megmutathatják mennyire ügyesek. Vasember, Superman, Batman és Pókember látogat el hozzájuk és ők adnak feladatokat a gyerekeknek, amelyeket végre kell hajtaniuk. Fáradhatatlan, kíváncsi, sportot, a mozgást kedvelő gyerekeket várunk, mert ezek mozgalmas napok lesznek.

 

ÉLMÉNYFESTÉS, RAJZ és KÉZMŰVES alkotótábor
2024 július 22-26.

2024 július 29 – augusztus 2.
2024 augusztus 21-23, 26-30.

Szeretsz rajzolgatni, festeni, de nem igazán találod meg a megfelelő utat ahhoz, hogy igazán mesterművek kerüljenek ki kezeid közül? Készítsd el kedvenc festményed, éld át az alkotás örömét, profi szakmai segítséggel.
A festés mellett mindennap más-más kézműves technikával ismerkedhetnek meg a gyerekek. csomózás, szalvéta technika, üvegfestés, és mintás gyurmaékszer készítés. A foglalkozások között sok játék a Játékdzsungelben és kertben. A tábor végén az elkészült alkotásokból kiállítás rendezünk.
Táborvezető: Deák Éva rajztanárnő

 

VADNYUGATI KALAND tábor
2024 július 29 – augusztus 2.

A témát az indián törzsek és a cowboyok világa adja.
Lesz indián név választás, törzsalapítás, tánc és mókázás. Sok csatában és játékban lesz részünk, ahol a törzsek összemérhetik ügyességüket, találékonyságukat. Építünk sátrat, festünk magunkra harci színeket, készítünk fejdíszeket, gyöngyös, tollas ékszereket. Nyomolvasással állatokat, bölényeket keresünk. Vadlovakat terelünk, a folyóban arany után kutatunk. Az elhagyott városban pisztolypárbajra is sor kerülhet. A tábor utolsó napján tűzön sütünk „bölénysteaket” és pillecukrot

 

GALAXIS – Amatőr csillagász tábor
2024 július 29 – augusztus 2.

A föld kering a nap körül, vagy épp fordítva? Az biztos, hogy mi rendesen körbe járjuk ezt a témát. Táborunkba azon 7-11 éves gyermekek jelentkezését várjuk, akik szívesen ismerkednének meg az űr akár legsötétebb titkaival is. Bolygóktól a csillagrendszereken át galaxisokkal ismerkedünk meg. Az űrutazás alapjait kísérletekkel elevenítjük fel.  Képesek leszünk nappal elővarázsolni a sötét égboltot, hogy csillagról csillagra áttanulmányozhassuk azt. Talán arra is választ kapunk, van-e élet a földön kívül? Így hát, ha megannyi érdekes tudást és élményt keresel, mint azok a bizonyos fénylő pontok az égen, csatlakozz hozzánk!

 

BARBIE VILÁGA tábor
2024 augusztus 5-9.

Ezen a héten a fantázia világába hívjuk a kisiskolás lányokat. A Barbie babák segítségével sokféle szerepbe bújva felfedezhetik saját érdeklődési körüket.
A hét során bepillanthatunk a bőr- és szépségápolás fortélyaiba, tervezünk ruhákat, ahol aztán az elkészült darabokat bemutatjuk a „kifutón”. Készítünk tündérkertet, a kerti pikniken kóstolunk Barbie-salátát, amit saját magunk készítünk el. Természetesen a Barbie-koktél sem maradhat el!
Az utolsó napon rózsaszínbe öltözve mókázunk és táncolunk a megtanult koreográfiára.

 

 

6724 Szeged, Textilgyári út 3.


NYITVA TARTÁS:

H-P munkanapokon
14:00 – 19:00

Szombat, vasárnap, ünnepnap
és tanítási szünetekben
10:00 – 19:00

Óvodás, iskolás csoportoknak előzetes egyeztetés alapján
H-P 9:00-tól

Tel.: +36 70 413 6635

A játéktérbe utcai cipővel belépni TILOS!
ZOKNI használata kötelező!

HÁZIREND

Játékdzsungel Játszóház

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Játékdzsungel Hírek