Nyári táborok

TÁBOROZZ VELÜNK

Nyári táboraink 2022-ben


A táborokba 4-10 éves gyerekeket várunk!

A táborok részletes programja az oldal alján olvasható >>>

 

Június 27 – Július 1.
LEGO tábor
KREATÍV KÉZMŰVES tábor

Július 4-8.
ÁLLATI JÓ HÉT
TERÁPIAS KUTYÁK tábora
AUTÓMÁNIA és KRESZ tábor
KREATÍV KÉZMŰVES tábor
HERCEGNŐK és SZUPERHŐSÖK tábora

Július 11-15.
LEGO tábor
MINI EXATLON tábor
CAMP – ANGOL NYELVI tábor kezdőknek

HERCEGNŐK és SZUPERHŐSÖK tábora

Július 18-22.
ÉLMÉNYFESTÉS
tehetséggondozó tábor
AUTÓMÁNIA és KRESZ tábor
HERCEGNŐK és SZUPERHŐSÖK tábora
FOTÓS tábor
HARRY POTTER élménytábor

Július 25-29.
MINI EXATLON tábor
LEGO tábor
SMINK, FRIZURA és ÖLTÖZKÖDÉSI TRENDEK KISKAMASZOKNAK
MANCS MENTŐTÁBOR

Augusztus 1-5.
MINI EXATLON tábor
KREATÍV KÉZMŰVES tábor
HERCEGNŐK és SZUPERHŐSÖK tábora
CAMP – ANGOL NYELVI tábor haladóknak

Augusztus 8-12.
LEGO tábor
ŐSSZEL ISKOLÁBA MEGYEK – iskolai előkészítő tábor
AUTÓMÁNIA és KRESZ tábor
KREATÍV KÉZMŰVES tábor

Augusztus 15-19.
HERCEGNŐK és SZUPERHŐSÖK tábora óvodásoknak
ŐSSZEL ISKOLÁBA MEGYEK – iskolai előkészítő tábor
MINI EXATLON tábor
CAMP – ANGOL NYELVI tábor haladóknak

Augusztus 22-26.
LEGO tábor
KREATÍV KÉZMŰVES tábor

 

A táborok időpontja:
Hétköznap 8:00-16:00    Ügyelet 7:15-17:00-ig

A táborok díja egységesen 25 900 Ft
Mely tartalmazza a tízórai, az ebéd és az uzsonna költségeit.

Jelentkezni: 5 000 Ft előleg befizetésével lehet!

Újdonság:
Bérlettel is táborozhatsz
A bérleteket  a nyár folyamán az általad választott napokon bármikor felhasználhatod!

5 nap: 25 900 Ft/fő
A bérletet több gyerek is felhasználhatja. Ebben az esetben a résztvevők számának megfelelő napot használsz fel a bérletből. A fel nem használt bérletet az aktuális díjszabás szerint 2020. szeptember 30-ig arányosan beszámítjuk a játszóház más szolgáltatásába (belépő, bérlet, születésnapi zsúr).

A nyári szünetben Játszóházunkba kedvezményes napijegy váltható
A napijeggyel a gyerekek a táborok feltételeivel vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

Naponta 8:00 – 16:00-ig
Háromszori étkezéssel
(Tízórai, ebéd és uzsonna)

6200,- Ft/nap

Étkezés nélkül
Otthonról hozott étellel
4900,- Ft/nap
Otthonról hozott ételeket csak saját felelősségre fogyaszthatnak, ebből eredő esetleges egészségügyi problémákért felelősséget nem vállalunk.

Előzetes bejelentkezés szükséges!
Jelentkezni, előző nap 16:00 óráig lehet.


Aki szeretne részt venni táborainkon itt a honlapunkon, illetve Facebook oldalunkon is az „Események” között időrendben megtalálja a teljes kínálatot.
A jelentkezéshez e-mailben, vagy Facebook oldalunkon messenger üzenetben küldje el az alábbi adatokat, vagy hívjon bennünket telefonon:
Szülő neve, telefonszáma, e-mail címe, a gyermek neve, életkora.
Minden jelentkezést visszaigazolunk.


Táboraink részletes programja:

HERCEGNŐK és SZUPERHŐSÖK tábora
2022 Július 4-8.
2022 Július 11-15.
2022 Július 18-22.
2022 Augusztus 1-5.
2022 Augusztus 15-19.

Táborunkba 5-12 éves Disney hercegnőket szerető gyermekek jelentkezését várjuk. Naponta sok játékos készségfejlesztő feladatokat oldanak meg, hogy közben a hercegnők világába csöppennek.
Találkozunk egy igazi sminkmesterrel, aki az arcfestés birodalmába is elkalauzol, lesz egy profi frizurakészítő mesterünk is, aki csodálatos hajfonást készít minden gyermek számára.
Tánctanár segítségével több tánclépésekkel ismerkedhetnek meg.
A Játékdzsungel jelmezkölcsönzőjében hercegnős ruhákba öltözünk – csodálatos fotók készülnek majd mindenkiről.
Kézműves foglalkozásainkon: sok csillámmal, flitterrel készítünk csodálatos hercegnős napellenző sapit, koronát, kézi tükröt, képkeretet, süthető gyurmából millefiori ékszereket.

A szuperhősök tábora azokat a kisfiúkat várja, akik bátrak, szeretik a kihívásokat és szívesen bújnak egy-egy kedvenc hősük bőrébe. Minden nap más-más szuperhőshöz kapcsolódó játékra kerül sor, ahol megmutathatják mennyire ügyesek. Vasember, Superman, Batman és Pókember látogat el hozzájuk és ők adnak feladatokat a gyerekeknek, amelyeket végre kell hajtaniuk. Fáradhatatlan, kíváncsi, sportot, a mozgást kedvelő gyerekeket várunk, mert ezek mozgalmas napok lesznek.

AUTÓMÁNIA és KRESZ tábor
2022 Július 4-8.
2022 Július 18-22.
2022 Augusztus 8-12.

5-10 éves korig várjuk a gyerekeket
Szeretsz gokartozni, játszani, kerékpározni? Szüleid pedig azt szeretnék, hogy minél hamarabb tisztában legyél a KRESZ szabályaival és fegyelmezetten, ügyesen közlekedj? Akkor ebbe a táborba kell jelentkezned. Napi GOKART futamokon mérheted össze tudásodat a többiekével és péntekre kiderül ki a leggyorsabb és ki a legszabálykövetőbb.

KREATÍV KÉZMŰVES tábor
2022 Június 27 – Július 1.
2022 Augusztus 1-5.
2022 Augusztus 8-12.
2022 Augusztus 22-26.

Napjainkat mindig egy új kézműves technika elsajátításával kezdjük. Melynek tökélre fejlesztését egy-egy kis emlékkel haza is tudod vinni. Felhasználunk ismerős anyagokat kicsit másként, éghető gyurma segítségével készíthettek ékszereket. Üvegfestéssel pedig matricákat gyárthatunk. A fólia, pedig nem csak a konyhába való. Egy kis hővel már is kulcstartóvá alakul. Ugyan innen felhasználunk némi szalvétát. És kiderül számunkra, hogy a dekorguminak sincsenek határai. Ahogy a játékdzsungelnek sem, hisz a foglalkozások között a belső játszóterünket vehetik birtokba a gyerkőcök. A kinti füves területen pedig jópofa csapatjátékokkal készülünk nektek.
A tábor szakmai veztője: Bakosné Szőlősi Ágnes

ÉLMÉNYFESTÉS ÉS KÉZMŰVES ALKOTÓ tábor
2022 Július 18-22.

Szeretsz rajzolgatni, festeni, de nem igazán találod meg a megfelelő utat ahhoz, hogy igazán mesterművek kerüljenek ki kezeid közül? Készítsd el kedvenc festményed, éld át az alkotás örömét, profi szakmai segítséggel.
A festés mellett mindennap más-más kézműves technikával ismerkedhetnek meg a gyerekek. csomózás, szalvéta technika, üvegfestés, és mintás gyurmaékszer készítés. A foglalkozások között sok játék a Játékdzsungelben és kertben. A tábor végén az elkészült alkotásokból kiállítás rendezünk.
Táborvezető: Deák Éva rajztanárnő

ÁLLATI JÓ HÉT – TERÁPIÁS KUTYÁK tábora
2022 Július 4-8.

6-12 éves gyerekeket várunk, akik szívesen fedeznék fel az állatok világát. Szeretik a kutyákat, de nincs nekik, vagy akiknek van otthon kutyájuk és még többet szeretnének megtudni a gondozásukról. A táborban terápiás kutyusok lesznek a vendégeink, akikkel együtt tanulunk és játszunk a Játszóház kertjében. Körülnézünk, a kutyusok mellett milyen állatból válhat még az ember legjobb barátjává.
Közreműködő: Keller Zoltán – Hanimec Kutyásterápia és Sport Egyesület

LEGO tábor
2022 Június 27.- Július 1.
2022 Július 11-15.
2022 Július 25-29.
2022 Augusztus 8-12.
2022 Augusztus 22-26.

A LEGO egy örök klasszikus és soha nem lehet megunni. Táborunkban olyan programokkal és feladatokkal készülünk a jelentkező gyerekeknek, amelyben megismerhetik a LEGO eredetét. Készíthetnek saját karaktert. Egyéni és csapatban való feladatok megoldására lesz lehetőségük. Széllel hajtható kishajó, óriás kötélcsúszda vagy lufihajtású autók képében.

HARRY POTTER TÁBOR RAJONGÓKNAK
2022 Július 18-22.

Iskolába indulni ősszel is nehéz, nem hogy nyáron. De mit szólnátok, ha a világ leghíresebb varázslóiskolájába csöppennétek bele? Tesi óra helyett kviddics edzések, színes felhők és bájitaltan lengne körbe benneteket. Állatokkal és növényekkel pedig Legendás Lények gondozásán és gyógynövénytanon ismerkedhettek meg. Bár sötét varázslat is felbukkanhat, de saját varázsigét írunk, bármi baj ellen. A tanévkezdő csomagot mi biztosítjuk. Saját pálcát formálhatsz magadnak, a seprűdet tőlünk kölcsönözheted és a patrónusod is megelevenedik.
Várjuk azokat a gyerekeket, akik ismerik a történetet, rajonganak a főhősökért és szívesen töltenének egy hetet hasonló érdeklődésű gyerekek társaságában.
A tábor programja, rejtvények, szabadtéri játékok, szerepjátékok. A Jelmezkölcsönzőnk jelmezeiben szerepjátékra és egy mini forgatásra is lehetőség nyílik.

SMINK, FRIZURA és ÖLTÖZKÖDÉSI TRENDEK KAMASZOKNAK
2022 Július 25-29.

A szépségápolás alapjait szeretnénk megmutatni táborozóinknak. A különböző bőrtípusok és megfelelő ápolásaikat tanuljuk meg. Kiderül mennyi a sok és mennyi az elég smink a kamaszoknak. Segítünk az arctípushoz való megfelelő frizura elkészítésben, különböző fonási, kontyolási technikák bemutatásával. Átnézzük a különböző korok divatjait, rápillantunk miből is erednek a mai stílusok. Színtípusok és hozzá kapcsolódó árnyalatok kerülnek még palettára. Jelmezkölcsönzők ruháiból válogatva ki is próbálhatják milyen színek állnak nekik a legjobban. Kozmetikus és fodrász is vendégünk lesz ezen a héten. Az elkészült sminkekről, hajakról fotókat készítünk.

MINI EXATLON tábor

2022 Július 11-15.
2022 Július 25-29.
2022 Augusztus 1-5.
2022 Augusztus 15-19.

Kifogyhatatlan energia és mindent felülmúló ügyesség? Ha a mindennapod része a mozgás vagy most szeretnél kicsit aktívabbá válni jelentkezz táborunkba! Táborunk a vetélkedő műsorhoz hasonlóan egy héten át tartó versenyzést kínál miniknek és maxiknak. Korosztályának megfelelő pályákon és ügyességi feladatokban gyűjthet új élményéket és tapasztalatokat a táborozó. A nálunk töltött idő alatt kiemelt hangsúlyt fektetünk a gyerekek mozgás koordinációjának fejlesztésére, illetve kondicionálásra és a helyes térérzék alakítására. Ha szeretsz sportolni, mozogni, szaladni és nem áll távol tőled a versengés akkor itt a helyed! Várunk sok szeretettel minden kihívót, hogy bajnokként zárja a futamot.

CAMP – ANGOL NYELVI tábor
2022 Július 11-15.  Kezdőknek

2022 Augusztus 1-5.   Haladóknak
2022 Augusztus 15-19.   Haladóknak

Az angol a mindennapjaink része. Miért is ne lehetne a játékba is belecsempészni? 7-12 éves gyerekek jelentkezését várjuk táborunkba. Szívesen körbejárjuk veletek azt a sokszínű világot, amit az angol nyelvű kultúrák nyújtanak nekünk. Játszunk színdarabokban, olvasunk meséket, éneklünk dalokat. Nem csak szókincsünket fogjuk bővíteni ezen öt nap alatt, hanem szokásokról, országokról tanulunk. Céljaink között, pedig még az is szerepel, hogy ha legközelebb idegen ország repterére, múzeumjába, éttermébe kerültök, ne érezzétek magatok annyira elveszettnek.

MANCS MENTŐTÁBOR
2022 Július 25-29.

Olyan 5-8 éves gyerkőcöket, várunk táborunkba, kellő kalandvággyal és bátorsággal rendelkeznek. Az öt nap folyamán be szeretnénk mutatni rendőrök, mentők, tűzoltók, vízimentők munkáját. Segíteni, mit tehetünk baj esetén. A tanult technikák elsajátítása után, a táborozóink játékos helyzetekben, meg is mérettethetik magukat. Kitekintünk, hogy a való világban milyen nagy haszna van a jól képzett állati segítségnek is. Az egyik nap pedig terápiás kutyusok is a vendégeink lesznek.

FOTÓS tábor
2022 Július 18-22.

Annyi féle módon láthatjuk a világot magunk körül, miért ne nézhetnénk egy kamera lencsén keresztül? Táborunkba 9-12 éves gyerekek jelentkezését várjuk. Ha neked az „Egy kép többet mond ezer szónál” nem csak egy elcsépelt közmondás, igényes és kreatív vagy. Ha szereted megörökíteni a körülötted zajló eseményeket, és majd megöl a kíváncsiság mi szükség van az exponáló gombon kívül másra egy fényképező gépen. Akkor úgy gondoljuk jól éreznéd magunk köztünk. Az alapoktól a jó és egyszerű praktikákig képbe kerül minden.

ŐSSZEL ISKOLÁBA MEGYEK – iskolai előkészítő tábor
2022 Augusztus 8-12.

2022 Augusztus 15-19.

Egy kis felkészülés, hogy még boldogabb lehessen az iskolakezdés.
Olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik most, vagy jövő szeptemberben kezdik az iskolát. A táborban a tanulást segítő képességeket helyezzük a hangsúlyt, mint a figyelem, beszédkészség, szókincs-fejlesztés játékos módszerekkel. Az általános ismeretek és a környezetünkben való tájékozódás bővítése. Egyensúlyt, mozgást, az írástanuláshoz szükséges finommotorikát fejlesztő gyakorlatokat burkolunk játékos lepelbe.
Természetesen mondókák, dalok, sport és kreatív foglalkozások szerepelnek még a tábor programjában.

 

 

6724 Szeged, Textilgyári út 3.


NYITVA TARTÁS:
2022.szeptember 1-től:

H-P munkanapokon
14:00 – 19:00

Szombat, vasárnap, ünnepnap
és tanítási szünetekben
10:00 – 19:00


Óvodás, iskolás csoportoknak előzetes egyeztetés alapján
H-P 9:00-tól


Tel.: +36 70 413 6635

A játéktérbe utcai cipővel belépni TILOS!
ZOKNI használata kötelező!

HÁZIREND

Játékdzsungel Játszóház

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Játékdzsungel Hírek